Districte teatral al Casinet

10/10/2023 - 09:56

Sis dijous al vespre, de l'octubre al novembre, el teatre del Casinet d'Hostafrancs s'omple de drama, comèdia, monòleg i fins i tot dansa. Reserveu-hi ja les vostres entrades gratuïtes!

El bon policia El Maldà Teatre
Dijous 19 d’octubre a les 19.30 h
Afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena, l’any 1905, va provocar un gran enrenou entre la crítica. L’adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig –només dos actors que interpreten tots els personatges de l’auca– convida l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure, amb tot un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.
Espectacle per a més de 12 anys.

Faking Audition Col·lectiu #H20
Dijous 26 d’octubre a les 19.30 h
Tres personatges en una audició: dos aspirants disposats a donar-ho tot i un director exigent i narcisista que farà tot el possible per complicar la situació. Aquest és un espectacle de dansa-teatre i de crítica social sobre l’abús de poder, la manipulació i altres tipus de mobbing que es pateixen dins l’espai de les arts escèniques. Inspirat en històries reals.

Boja Mariona Esplugues
Dijous 9 de novembre a les 19.30 h
Després de setze anys de visites a les consultes de diversos psiquiatres, ningú es pot arribar a imaginar que les respostes al seu dubte existencial poden arribar a ser tan inèdites com còmiques. Per això, l’actriu ha decidit crear un espectacle sobre la recerca de la seva pròpia identitat i del sentit de la vida quan sembla que ja res no té sentit.
Espectacle per a més de 14 anys.

Batec (una trilogia) Aflel Teatre
Dijous 16 de novembre a les 19.30 h
Amèrica, Llum i Homenatge són tres peces teatrals breus que alhora funcionen com a tres actes al voltant de les dones grans, de més de vuitanta anys. Hi apareixen dos personatges: una dona, des de diferents prismes en cada ocasió, i una figura masculina com a contrapunt.

Cadires Teorema Teatre i Centaure Produccions
Dijous 30 de novembre a les 19.30 h
Dos vells actors preparen una sala buida plena de cadires per a uns convidats que potser no vindran mai. Parlen de la seva professió i comparteixen les seves vivències personals amb el públic. Feia molt de temps que la Mont Plans i l’Oriol Genís volien treballar junts i aquesta obra de Ionesco, molt maca però una mica enrevessada (teatre de l’absurd), era l’ocasió perfecta.
Espectacle per a més de 16 anys.

Sosiego Cia. Aina Lanas & Raquel Lúa
Dijous 21 de desembre a les 19.30 h
Quatre ballarines comparteixen l’espai oníric que ofereixen la veu i les lletres d’una cantautora, omplint la visió de moviment i d’imatges sobre la seva música. Cossos i so s’uneixen en un concert ballat que viatja entre grans notes i profundes subtileses. Una combinació exquisida entre la bellesa i l’udol.