Districte cultural a l'Albareda

10/10/2023 - 10:34

Música, dansa i titelles per fer passar una bona estona a tothom amb sis espectacles de qualitat sense sortir del barri. Reserva ja la teva entrada gratuïta per a les diverses funcions del Barcelona Districte Cultural al Centre Cultural Albareda d'aquesta tardor.

Bichos do Brasil Pia Fraus
Dissabte 28 d’octubre a les 18 h
Sense text i amb només tres actors, però amb més de 50 titelles i ninots gegants fets de materials naturals, aquesta companyia brasilera fa contemporanis els elements de la cultura popular d’aquell enorme país. Nens i nenes de totes les edats hi trobaran coreografies i molt de color per fer-los viatjar fins al cor de l’Amazones. Recomanat per a més de 2 anys.

Territorio Delirio Emilia y Pablo
Divendres 3 de novembre a les 20 h
Espectacle musical basat en el primer disc d’aquest duo xilè resident a Madrid des de fa 10 anys. Sense cap límit cultural, ni de forma ni de contingut, la música es barreja amb la interpretació, els cossos i el moviment amb una dimensió cinematogràfica i el folklore llatinoamericà amb el flamenc.

Nekro i flors Ölivia Musyk
Divendres 10 de novembre a les 20 h
La Clàudia Balletbó (veu) i la Isabel Archs (violí i piano) són Ölivia Musyk, un duet nascut durant la pandèmia de 2020 amb la idea de col·lectivitzar el dol i la pèrdua. Després dels seus projectes Antich Ventura i Clamare, el duet tanca amb aquest espectacle, basat en la sonoritat i la paraula, una trilogia entorn la pèrdua, el dol i les formes d’expressar-ho.

Bunji, la petita coala Festuc Teatre
Dissabte 11 de novembre a les 18 h
Espectacle de teatre i titelles inspirat en tot l’imaginari australià, en la seva diversitat, la seva fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar. A través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, dues intèrprets captiven el públic des del primer moment.
Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

Personas escandalosas que no caben en el mundo Orientación Colectiva Loli
Dimecres 29 de novembre a les 19 h
Aquesta és la història d’un nen nascut a un barri de la perifèria de Barcelona als anys noranta que, abans de ser homosexual, ja era homòfob. És una exploració sobre la frustració i la renúncia cap a allò que un és per intentar donar respostes a aquell nen que va néixer, va créixer, va intentar estimar follant i, finalment, va poder sortir de la Zona Franca.
Espectacle per a més de 14 anys.

Blink Màgic Blink Flash
Divendres 15 de desembre a les 17.30 h
La Nia és a les golfes. Muntanyes de llençols amaguen andròmines que ella no ha vist mai, però preparats per oferir-li tot un viatge màgic creat pel seu avi il·lusionista, Fu Man Chu. Aquest és un espectacle de dansa-teatre inspirat en la màgia de les petites coses que, al cap i a la fi, és la màgia de la vida.
Espectacle a partir de 2 anys.