Districte cultural a la Maremar

10/10/2023 - 11:19

Teatre i dansa per a tots els públics dijous o divendres al vespre, més cinema d'animació per als més petits diumenges al matí. És la fórmula d'èxit de la Sala Maremar per entretenir tot el veïnat de la Marina aquesta tardor amb espectacles de qualitat. Reserveu-hi ja les vostres entrades gratuïtes.

Petit Cineclub: Oink Oink
Diumenge 15 d’octubre a les 12 h
Oink és un porquet que la Babs cuida com si fos un gosset. El seu avi l’hi va regalar pel novè aniversari i als seus pares no els va fer gens de gràcia tenir l’animal dins de casa. Així, ella es va comprometre a entrenar-lo com si fos un gos.
Edat recomanada: a partir de 5 anys.

Salve Regina Los espejos son para mirarse
Divendres 27 d’octubre a les 20 h
A partir de divagacions sobre ser o no ser mare, sobre què vol dir ser-ho o per què s’ha de ser mare, el personatge de dins del ring de neó rosa, que és una dona empoderada, divertida i estressada, construeix una sàtira sobre els mites que envolten la maternitat i sobre com aquests mites no s’adeqüen a les dones.
Espectacle per a més de 14 anys.

Solo Cia. Roi Borrallas
Dijous 16 de novembre a les 18 h
Les idees i les bogeries del pallasso sorgeixen en la soledat d’un camerino que és en realitat l’escenari de l’humor i la imaginació. Allà, l’artista combina títera, manipulació d’objectes i màscares a la recerca de la comicitat.

Petit Cineclub: Vainilla…
Diumenge 19 de novembre a les 12 h
La Vainilla arriba a Guadalupe des de París per passar-hi les vacances amb la seva tieta. D’entrada rebutja tot allò relacionat amb l’illa, però després anirà descobrint-ne els misteris fins a endinsar-se en una aventura exòtica. Migmetratge que combina el 2D amb imatges reals.
Una nena i el seu amic Tigre passegen en bicicleta per la ciutat. Estan tot el dia fent coses junts i compartint experiències, fins que un dia la ciutat li quedarà massa petita al Tigre. Curtmetratge.
Cada dia parles millor: l’Aline és una nena que viu en un suburbi de França. No vol que la seva mare, la Chanda, vagi a una reunió de pares i mares a l’escola perquè li fa vergonya que no parli bé el francès. Elles provenen de Cambodja. Curtmetratge.

Batec (una trilogia) Aflel Teatre
Divendres 24 de novembre a les 20 h
Amèrica, Llum i Homenatge són tres peces teatrals breus que alhora funcionen com a tres actes al voltant de les dones grans, de més de vuitanta anys. Hi apareixen dos personatges: una dona, des de diferents prismes en cada ocasió, i una figura masculina com a contrapunt.

The Beauty of It Àngel Duran Performing Arts
Divendres 15 de desembre a les 20 h
Peça de dansa basada en les teories del psicoanalista Carl Jung sobre la dualitat entre la ment conscient i la inconscient. L’artista es posa davant del mirall per descobrir quina és la veritable màscara i ens convida a submergir-nos com a espectadors en l’inconscient humà.

Petit Cineclub: Operació Pare Noel
Diumenge 17 de desembre a les 12 h
Operació Pare Noel (migmetratge): en William té 10 anys, els seus pares són milionaris i gairebé mai no són a la mansió on ell viu. Aquest Nadal demana un regal molt particular: el Pare Noel en persona!
El trineu (curt): un dia d’hivern, mentre la mare és fora, un esquirol inquiet i curiós farà un descobriment d’allò més emocionant.
Aurora boreal (curt): el Colin viu al pol Nord amb el seu avi Karl. Durant l’època de caçar narvals, l’avi marxa i deixa el Colin a càrrec de la seva tieta. Però un malentès farà que es vegi arrossegat per una aventura…
Merry Grandmas! (curt): la Masha vol anar a la festa de Cap d’Any amb els seus pares, però ells decideixen deixar-la amb l’àvia. La nena passarà la nit envoltada de senyores grans, molt més marxoses i energètiques del que esperava.

La Sala Maremar és un espai escènic ubicat a l’Escola Bàrkeno (pg. Zona Franca, 56-64) i gestionat des del Centre Cívic Casa del Rellotge.