Sants-Montjuïc commemora el Dia de les Persones amb disCapacitat

29/11/2023 - 13:33

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat i, un any més, Sants-Montjuïc se suma a la celebració amb un acte central l'1 de desembre conjuntament amb l'Eixample.

Enguany, amb el lema “Som diversitat. Construïm Barcelona”, es vol reivindicar els drets de les persones amb discapacitat. L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i les diverses entitats especialitzades continuen treballant en la promoció de l’accessibilitat per aconseguir una ciutat cada vegada més inclusiva per a tothom.

L’acte central a Sants-Montjuïc es fa conjuntament amb el Districte de l’Eixample. Tindrà lloc divendres 1 de desembre, de 10 a 12.30 hores, a l’avinguda de Roma, entre els carrers de Calàbria i Viladomat. S’hi podrà gaudir d’activitats accessibles de tota mena, com tallers, actuacions musicals i una xocolatada! A les 11.30 hores, es farà una flashmob conjunta amb cançons de Txarango, The Tyets i Oques Grasses a càrrec de DJ’s pel Canvi. La coreografia s’ha assajat amb la participació de les entitats de persones amb discapacitat i les escoles dels districtes.

El Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat va ser proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 3 de desembre de l’any 1992, i des d’aleshores se celebra arreu del món.