Convocat el 60è Premi Amadeu Oller per a poetes inèdits

19/12/2023 - 08:12

La Parròquia de Sant Medir de la Bordeta presenta la 60a convocatòria del Premi de Poesia Amadeu Oller per a poetes en llengua catalana que no hagin superat els trenta anys, i que no hagin editat cap obra de manera impresa o digital. El premi consisteix en l'edició del llibre guardonat. Podeu presentar-hi els vostres poemaris fins al 28 de febrer de 2024.

Com cada any, s’ha publicat la convocatòria del Premi Amadeu Oller; enguany serà la 60a edició. El guardó està destinat a poetes inèdits en llengua catalana que no hagin superat els trenta anys d’edat i, la data límit de presentació dels poemaris és el 28 de febrer de 2024.

Per participar a la convocatòria, cal enviar el poemari al correu premiamadeuoller@parroquiasantmedir.cat, en format PDF, acompanyat d’un document amb la indicació del títol de l’obra, el nom i la data de naixement de l’autor/a, l’adreça postal i el telèfon.

El jurat està constituït per David Castillo, David Caño, Antoni Pladevall, Joan Maluquer, Irene Tarrés, Esteve Plantada i Maria Isabel Pijoan. L’acte de lliurament del Premi, amb una dotació de 1.001 €, tindrà lloc dimarts 28 de maig del 2024 a la Parròquia de Sant Medir.

El certamen se celebra en memòria d’Amadeu Oller, sacerdot i músic català nascut el 1901, qui fou el primer rector de la Parròquia de Sant Medir. Els fundadors del Premi són mossèn Josep M. Vidal i Aunós, successor d’Oller, i el Dr. Joan Colomines, assessorats per Joan Oliver (Pere Quart), Ferran Soldevila i Joan Triadú.