Comerç, benestar i salut a la Bòbila, l'Olivera i Santa Madrona

22/05/2024 - 19:55

La 14a edició d'aquesta mostra de l'Associació de Comerciants del Poble-sec i el Paral·lel ressona al barri aquest dissabte, 25 de maig. Les paradetes tornaran a omplir els carrers de la Bòbila i de l'Olivera, mentre que la plaça de Santa Madrona és l'escenari de La Mostra Ressona, l'espai del taller de DJ infantil i dels concerts amb Salvadiscos.

Aquest dissabte el comerç de proximitat del Poble-sec surt al carrer a oferir els seus productes i serveis, fent barri i fent ciutat. En trobareu les parades entre les 10 i les 20 h en aquests carrers del veïnat de la França Xica, el més occidental del barri:

  • Carrer de la Bòbila, entre Olivera i Mare de Déu del Remei
  • Carrer de l’Olivera, entre Grases-Vallhonrat i Ricart

Aquests trams de carrer estaran tallats al trànsit tot el dissabte, de 7 a 23.30 h. S’hi prohibeix l’estacionament des de divendres a les 18 h.

La Mostra Ressona

Des de les 11 del matí, gaudeix de jocs gegants per als més petits, animació infantil, pintacares, malabaristes, la màgica màquina de bombolles i monitors dedicats a cuidar els nens i nenes perquè els pares puguin relaxar-se i gaudir. De 15 a 17 h, taller de pintura per a nens i nenes. També hi haurà tot el dia una barra amb menjar i beguda.

D’11 a 13 h, taller de DJ per a infants, Vinilo Kids, amb Gatasanta. Un programa concebut per respondre a les inquietuds dels més joves quant a com barrejar sons i construir les seves primeres barreges oferint una experiència única i lúdica. Apunta-hi gratuïtament el teu nen o nena (a partir de 8 anys) enviant un correu electrònic a info@salvadiscos.com (places limitades).

De la mà de Salvadiscos, la botiga i associació cultural del vinil, la música de la mostra serà tot el dia a l’abast de tothom a la plaça de Santa Madrona, amb sets de DJ i concerts en viu:
11 h – DJ Sr.Monk
13 h – Concert de Perfecto Desorden
17.30 h DJ Red Bananna
19 h – Concert de MUV banda
20.30 h – DJ Asia Knox
22 h – Salva Djs (fins 23.30 h)