Activitats per a persones grans als districtes de Gràcia, Sants-Montjuïc i l'Eixample

16/07/2024 - 10:01

Al llarg del mes de maig s’han celebrat diverses activitats en diferents districtes de la ciutat com Gràcia, Sants-Montjuïc i l’Eixample, el programa de les quals tenia com a protagonistes les persones grans.

D’una banda, ha tingut lloc la Mostra de Teatre de Gent Gran de l’Eixample, que comptava amb 5 representacions preparades pels grups de teatre de persones grans del districte. Les obres s’han representat setmanalment, tots els dimecres de maig a les 18h, a l’Espai Veïnal Calàbria 66.

També s’ha celebrat, del 6 al 10 de maig, la Setmana de la Gent Gran a Gràcia, amb un programa que commemorava la 33a edició d’aquesta trobada. Entre les activitats que s’hi van dur a terme hi havia conferències, caminades i cantades d’havaneres, entre d’altres.

I el dia 13 de juny, amb motiu de l’inici de la Festa Major del barri de la Font de la Guatlla, al districte de Sants-Montjuïc, es va fer un Homenatge a la Gent Gran al Centre Cívic del barri, en el qual es va lliurar un obsequi a totes les persones que aquest any celebren els 80 anys.