Tall del carrer de Quetzal

27/06/2024 - 13:03

El carrer de Quetzal romandrà tancat a la circulació, entre la riera Blanca i la rambla Badal, des del dilluns 1 de juliol fins al dissabte 6 per les obres de connexió del clavegueró que recollirà les aigües pluvials de l'illa delimitada pel mateix carrer de Quetzal, la riera Blanca i l'avinguda del Carrilet, actualment en construcció.

El carrer de Quetzal es talla per obrir-hi una rasa i enterrar-hi una canonada de mig metre de diàmetre que creuarà el carrer i connectarà el nou pou de la banda mar amb l’existent a l’altra vorera, tocant als jardins de Francesc Masclans i Girvès. Des d’aquest pou, a través d’un sobreeixidor, es realitzarà la connexió definitiva al que hi ha sota la calçada, al cordó de serveis on s’aparquen els cotxes. S’aprofita la rasa que creuarà la calçada per deixar-hi feta una canalització de semàfors, en previsió de la futura implantació d’un pas de vianants.

Aquesta setmana, des del dilluns 1 de juliol fins al dissabte 6, es prohibeix tant l’aparcament com la circulació en aquest tram del carrer de Quetzal comprès entre la riera Blanca i la rambla Badal. Es reubiquen, a més de les places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda (PMR), els contenidors de recollida de brossa.