A l'escenari de la Lleialtat...

12/09/2024 - 13:11

La programació escènica i musical d'aquest trimestre, de setembre a desembre de 2024 a la Lleialtat Santsenca, aposta per promoure col·lectius i projectes artístics amb una visió comunitària per oferir arts escèniques de qualitat i amb un fort arrelament local.

La Tramoia
Sis espectacles per conèixer en format assaig obert els processos de creació dels artistes que formen part de La Tramoia, el programa de suport a la creació de la Lleialtat. Espectacles gratuïts amb reserva d’entrada.

Divendres 13/09, 19 h: Méa Kúlpa de Reitx
Circ performance. Un cos cansat de sentir-se culpable ens convida a reflexionar sobre els prejudicis que travessen aquest sentiment. Reserva d’entrades aquí.

Dissabte 14/09, 19 h: Las máquinas de coser de Opus Gay
Circ i teatre documental i físic. Una reflexió sobre la precarietat laboral migrant en el context fabril mexicà. Reserva d’entrades aquí.

Divendres 11/10, 19 h: Jo, Judith, Juditha de Cia la Sibil·la
Teatre. Urquinaona del 2018: la Judit es grava per mostrar-ne la violència i reflexionar sobre la complexitat de fer la revolució. Reserva d’entrades aquí.

Divendres 25/10, 19 h: Búnker de Cia Requetanasiu
Teatre. Dos personatges tancats en un búnquer revelen amb humor àcid la mesquinesa i les paranoies humanes. Reserva d’entrades aquí.

Dissabte 9/11, 19 h: Precaria García. Bailar y otras maneras de jugarse la vida de La Quebrá
Monòleg i dansa. Una combinació de monòleg i dansa per reflexionar sobre les paradoxes de la precarietat artística. Reserva d’entrades aquí.

Divendres 29/11, 19 h: Debajo de la espiral de Compañía Equilibrio
Dansa. Un viatge sensorial que explora les insatisfaccions inspirat en l’obra de Louis Bourgeois. Reserva d’entrades aquí.

Vermuts musicals
Dissabtes de música en viu, bon ambient i el menjar i beure del Corralet per gaudir de diferents propostes musicals a l’atri de la Lleialtat. Accés obert i gratuït.

Dissabte 19/10, 12 h: Sandra Bautista
Pop i folk llatinoamericà.

Dissabte 26/10, 12 h: David Arso i Mercè de la Fuente
Jazz, música brasilera i d’autor.

Dissabte 23/11, 12 h: La Groovería
Dub, rap, funk i latin jazz i més.

Dissabte 30/11, 12 h: Oscar Cruz i Marion Candela
Boleros i son cubà.

Laboratori de creació teatral
Del 4 al 25 de novembre, de 19 a 21 h: Con le mani. A casa amb Valentina Bisch
Laboratori de creació per a italianes migrades i dones retornades on explorarem la pèrdua i la construcció del concepte casa a través de la creació d’un espectacle de teatre urbà. Gratuït amb inscripció prèvia aquí. En italià i castellà.

Mostra de teatre amateur
Dues de les companyies de teatre amateur que assagen regularment a la Lleialtat presenten les peces que han preparat darrerament. Espectacles gratuïts amb reserva d’entrada.

Divendres 22/11, 19.30 h: Sólo te llamo para decirte que te amo de 1000 Hojas
Una mare divorciada rep una petició per part d’un antic nòvio que podria canviar-li la vida. Ho acceptarà? Reserva d’entrades aquí.

Dissabte 21/12, 19 h: Can Climent. La història, o no de Teatre Borinot
Una cronologia inexacta de la història de Can Climent, la fàbrica construïda a Sants el 1917. Reserva d’entrades aquí.

Fora de lloc (4a edició)
Dissabte 30/11, tres grups a partir de les 18 h: un itinerari teatral que té com a escenari els budells de la Lleialtat i com a protagonistes les companyies de teatre amateur que assagen a la casa. Gratuït amb reserva d’entrada.

Pintxo de tortilla
Divendres 18/10, 22/11 i 13/12, a les 19 h: stand up comedy feminista i bollero amb Cristina Guyu, Mai Boncompte i convidades. Un espectacle de monòlegs còmics amb temàtica feminista i LGTBIQ+. Acompanyades d’una convidada a cada sessió, les dues monologuistes fan un recorregut crític de l’actualitat. 5 € amb reserva d’entrada aquí.

Més informació