XXXII Premis Sants-Montjuïc

25/04/2024 - 18:52

Els premis que atorga el Districte en reconeixement a la feina que realitzen persones i entitats en favor dels barris de Sants-Montjuïc arriben enguany a la 32a edició. S’hi poden presentar candidatures fins al 22 de maig.

Si coneixes persones, projectes o col·lectius dels barris de Sants-Montjuïc que durant l’any 2023 s’han destacat per la seva feina o han tirat endavant una iniciativa que creus que s’ha de compartir i premiar, presenta’ls o anima’ls a presentar-se als Premis Sants-Montjuïc.

Aquest any hi ha quatre categories de modalitats de participació:

  • Reconeixement a una persona rellevant
  • Reconeixement a una entitat o col·lectiu
  • Premi Especial a la “innovació”, dotat amb 1.500 euros
  • Premi Especial a la “promoció dels feminismes” dotat amb 1.500 euros

A aquest Premi Especial d’enguany es poden presentar projectes que hagin servit per defensar els drets de les dones promovent-ne la participació política, social i/o cultural en l’àmbit del districte o d’algun dels seus barris, lluitant per una societat lliure de violències masclistes o el dret al lliure desenvolupament sexual i a la igualtat de tracte i no discriminació per raó de gènere, identitat o orientació sexual.

Per participar als Premis, només has d’omplir la fitxa de presentació de candidatura de la modalitat en què vulguis participar i el model de declaració responsable que trobaràs adjuntes, i enviar-les a l’adreça de correu electrònic PremisSantsMontjuic@bcn.cat.

La documentació i signatures a aportar varien en funció de la modalitat. Per aquesta raó, et recomanem que abans d’enviar una candidatura llegeixis amb atenció les bases dels Premis.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc estarà format pel president i la regidora del Districte o les persones en qui deleguin, un conseller o consellera representant de cada grup municipal del Districte, una persona representant de cada consell de barri i una de la Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

El lliurament dels premis se celebrarà en un acte la data i el format del qual s’anunciarà al llarg de les properes setmanes.