Vols gestionar el Cafè de la Lleialtat?

01/06/2022 - 22:49

La Lleialtat Santsenca obre una nova convocatòria per a la gestió del bar de l'equipament. Situat al vestíbul, el Cafè és un espai de relació social i tertúlia obert al veïnat que s’emmiralla en els cafès dels antics ateneus i cooperatives. S'hi poden presentar propostes fins a l'1 de juliol.

Situat a la planta baixa de l’equipament, El Cafè de la Lleialtat és un espai de relació que promou el consum responsable, els productes de proximitat, ecològics i de comerç just. Un lloc on tothom se sent a gust, inspirat en els cafès d’entrada de tants ateneus i seus cooperatives d’arreu de Catalunya.

Per presentar-hi una proposta de gestió, consulteu les bases del concurs aquí i envieu els vostres projectes fins a l’1 de juliol al correu info@lleialtat.cat amb l’assumpte «Cafè de la Lleialtat». La resolució de la proposta seleccionada es farà durant el mes de juliol amb l’objectiu d’iniciar el servei a finals d’agost.

Si teniu dubtes, voleu conèixer l’espai o preferiu explicar la vostra proposta abans de presentar el projecte formalment, podeu trucar al 93 706 52 54 o escriure un correu a info@lleialtat.cat per quedar i resoldre’ls.