Obres a Creu Coberta

22/07/2021 - 12:51

Hostafrancs. Obres de renovació de la xarxa elèctrica i de les canalitzacions d’aigües a la vorera sud del carrer de la Creu Coberta entre Sant Roc i Mir Geribert fins al 29 d'agost.

Les obres de renovació de la xarxa elèctrica i de les canalitzacions d’aigües ocuparan un tram de la vorera sud del carrer de la Creu Coberta fins al 29 d'agost. Durant aquestes setmanes, s'elimina el carril bus-bici entre els carrers de Mir Geribert i de l'Àliga per destinar-lo a la circulació de vianants convenientment delimitat i protegit amb tanques de formigó.

La renovació de la xarxa d’aigües abasta el tram comprès entre els carrers de Sant Roc i de l’Àliga. L’actuació consisteix a instal·lar una nova canonada de 15 cm de diàmetre sota la vorera sud del carrer de la Creu Coberta i es preveu que conclogui el proper 29 d’agost.

Per la seva banda, els treballs de  canalització de la xarxa elèctrica es duen a terme al tram comprès entre els carrers de Sant Roc i Mir Geribert fins al proper 22 d’agost. L’objectiu de l’actuació és la realització de diferents empalmaments en línia.

Durant la duració d’ambdues obres s’elimina el carril bus-bici entre els carrers de l’Àliga i Mir Geribert destinant-se a la circulació de vianants. Unes tanques de formigó separaran el pas de vianants de la circulació de vehicles que que es desplaçarà al carril esquerre en sentit plaça Espanya.

L’accés a calçada es realitzarà pels guals de vianants existents al carrer de Sant Roc, al d’Hostafrancs de Sió i davant de l’entrada principal al Mercat d’Hostafrancs, que aquests dies tanca les paradetes de l’exterior. Els passos de vianants que creuen el carrer de la Creu Coberta estaran habilitats en tot moment. La parada d’autobús de les línies 52, D20, N2, N14 i N28 es trasllada a un altre punt del carrer de la Creu Coberta on comptarà amb una plataforma d’accés separat.