Creacions d'artistes del Graner i el veïnat de la Marina

22/06/2021 - 13:33

Marina. Del 22 de juny al 24 de juliol, el centre de creació de dansa i arts vives presenta celebra el desè aniversari amb la quarta edició del cicle BooMBeta.

El centre de creació de dansa i arts vives Graner celebra els 10 anys amb un nou cicle BooMBeta d'espectacles cocreats entre artistes residents i el veïnat del barri de la Marina. La companyia Ça Marche i un grup de nenes del barri, NyamNyam i la creació col·lectiva i veïnal «Detrás de la montaña», Aurora Bauzà, Pere Jou i les aventures de la Coral Sant Cristòfol, el joc de Dianelis Diéguez, l'obertura de procés participativa de Núria Guiu i un fi de festa amb el creador Alberto Cortés en un itinerari pel barri que celebra el passeig i el cant.

Dimarts 22 de juny, en el marc de les Festes de la Marina

17.30 h → Obertura de procés ‘Exorcisme Tik Tok’ de Núria Guiu, artista associada al Graner.

19.00 h → Visita guiada al Graner acompanyats per l’equip del centre.

20.00 h → Obertura de procés ‘Lo viejo y lo nuevo’ de la companyia Ça Marche amb la participació de nenes del barri.

Dijous 1 i divendres 2 de juliol
20.00 h → Peça escènica ‘Darrere de la muntanya’ de NyamNyam, en col·laboració amb Imma Solé, Dianelis Diéguez, Salva Sanchís, Pedro Pineda i Anna Rovira.

Dissabte 10 i diumenge 11 de juliol
20.00 h → Peça escènica ‘Aquí y no allá’ d’Aurora Bauzà i Pere Jou amb Las Aventureras (cantants de la Coral Sant Cristòfol).

Dissabte 24 de juliol
19.00 h → Itinerari pel barri ‘El camino del ardor’ d’Alberto Cortés amb participació veïnal. Aquestes entrades estaran disponibles a partir de l’1 de juliol.

A més, en diferents moments del BooMBeta s’activarà ‘La conversa infinita de les imatges’, un dispositiu-joc de Dianelis Diéguez.

Ho podeu veure tot del 22 de juny al 24 de juliol al Graner (c. Jane Addams, 14) amb aforaments limitats: cal reserva prèvia a bit.ly/entradesboombeta21. Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació