Obres d'Agbar als carrers de Portugalete i Moianès

10/06/2021 - 12:35

Hostafrancs. Les obres de renovació de la xarxa d'aigües hi desplaçaran la circulació de vianants i d'autobusos del 16 de juny al 2 de juliol al carrer de Portugalete, i del 5 al 16 de juliol al del Moianès.

Les obres de renovació de la xarxa d'aigües hi desplaçaran la circulació de vianants i d'autobusos del 16 de juny al 2 de juliol al carrer de Portugalete, i del 5 al 16 de juliol al del Moianès.

Per renovació de la xarxa, Aigües de Barcelona instal·la una canonada soterrada de 15 centímetres de diàmetre al carrer de Portugalete (entre el carrer del Moianès i el del 26 de Gener de 1641) i al mateix carrer del Moianès (entre Leiva i Portugalete). Aquestes obres duraran en total un mes, del 16 de juny al 16 de juliol.

Carrer de Portugalete del 16/06 al 2/07: les obres ocupen la vorera de la banda muntanya i el xamfrà amb el carrer del Moianès. El cordó de serveis (aparcament) s’habilita per al pas de vianants, protegit amb una filera de tanques New Jersey del carril de circulació de vehicles.

Carrer del Moianès del 5/07 al 16/07: les obres ocupen la vorera de la banda Llobregat. El carril bus es desplaça cap al centre de la calçada per habilitar-hi un espai de dos metres d’amplada per al pas de vianants, protegit amb una filera de tanques New Jersey. A l’altra banda del carrer, es manté el carril d’estacionament, tot i que també es farà servir per als abassegaments de l’obra.