Dilluns 27, Consell de Barri de la Bordeta

21/06/2022 - 18:05

Participació. La sessió té lloc a la sala d'actes de l'Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV): podeu intervenir-hi personalment o bé veure'n la retransmissió en directe (18 h).

El Consell de Barri de la Bordeta es reuneix dilluns 27 de juny a les 18 h a la sala d'actes de l'Escola de Mitjans Audiovisuals (Gran Via de les Corts Catalanes, 173-175). Podeu intervenir-hi personalment o bé veure'n la retransmissió en directe.

Ordre del dia:

  1. Informe del regidor.
  2. Pla Cuidem Barcelona.
  3. Torn obert de paraules.

La participació al Consell de Barri, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es vulguin plantejar, s’haurà de fer presencialment. Aquelles persones que no vulgueu intervenir al Consell de Barri sinó veure-ho en directe, podeu fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat. Si per assistir a la sessió necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables a aquesta mateixa adreça de correu.