Dilluns 30, Consell de Barri d'Hostafrancs

30/05/2022 - 16:54

Participació. La sessió té lloc a l'Escola Joan Pelegrí (c. Consell de Cent, 14): podeu assistir-hi en persona o bé veure'n el vídeo a internet a partir de l'endemà.

El Consell de Barri d'Hostafrancs es reuneix dilluns 30 de maig a les 18 h a l'Escola Joan Pelegrí (c. Consell de Cent, 14). Per problemes logístics, no en podem fer la retransmissió en directe, però podreu veure el vídeo publicat en aquesta mateixa pàgina a partir de l'endemà.

Ordre del dia:

  1. Informe del regidor.
  2. Pla Cuidem Barcelona.
  3. Torn obert de paraules.

La participació al Consell de Barri, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es vulguin plantejar, s’haurà de fer presencialment. No cal inscripció prèvia. Aquelles persones que no vulgueu intervenir al Consell de Barri sinó veure-ho en vídeo, podeu fer-ho en aquesta mateixa pàgina a partir de l’endemà.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat. Si per assistir a la sessió necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables a aquesta mateixa adreça de correu.