Diumenge, sopar d'aprofitament

19/11/2020 - 12:55

Aquest diumenge 22 de novembre, l'associació Som la Clau ha organitzat un sopar d'aprofitament al Poble-sec. Les botigues del barri hi aporten aliments comestibles i en bon estat, però que no es poden vendre perquè "s'escapen dels estàndars" comercials actuals. L'organització d'aquest sopar el cuinarà i després cadascú s'ho menjarà a casa. En tot moment es respectaran les mesures de seguretat alimentària i de prevenció de la covid-19, seguint les recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

El sopar d’aprofitament pretén transformar aliments cedits pels comerços del barri en plats preparats per distribuir-los a les persones apuntades a l’activitat. Cada participant es podrà emportar el sopar a casa seva, ja que les mesures per frenar la covid-19 impedeixen celebrar-ho aquest any de forma comunitària.

Per participar-hi, cal escriure un correu a info@somlaclau.org. També pots presentar-te com a voluntària per espigolar aliments, cuinar i distribuir els menús. Si no, pots participar publicant imatges del menjar i les receptes a les xarxes socials amb l’etiqueta #cuinemelcanvi o enviant-les a l’adreça esmentada.