El nou Cafè de la Lleialtat t'espera

14/09/2022 - 09:55

El projecte gastronòmic d'anti-malbaratament de sObres Mestres ha guanyat el concurs de gestió del cafè de l'equipment santsenc i s'ocuparà d'aquest servei fins a finals de 2023. Aquest dissabte 17 sObres Mestres us convida a una jornada de tast dels seus platets i productes artesans i un vermut musical amb Pierre Arnaud Trio a partir de les 11 h del matí.

Aquest dissabte 17 de setembre, el cafè us convida a l’estrena de sObres Mestres al capdavant de la gestió del cafè. Per l’ocasió, han preparat un tast de productes artesans perquè degusteu l’oferta que trobareu al Cafè durant l’any i un vermut musical per donar el tret de sortida a les activitats gastronòmiques i culturals que hi tindran lloc regularment.

A partir de les 11 i fins les 12, podreu tastar una selecció de productes artesans locals que formaran part de la carta del Cafè, com per exemple: xocolates Original Beans, Kombucha Gotic Ferments, Gelats DelaCrem i delícies del restaurant Zizinia. També podreu degustar una mostra de platets variats que integraran els futurs esmorzars de forquilla del món.

A partir de les 12h us espera vermut musical a càrrec de Pierre Arnaud Trio que interpretarà una selecció de clàssics del Swing, el Jazz i la Chanson Française.

El projecte gastronòmic de Sobres Mestres es va crear a Barcelona l’any 2017 amb la idea d’aprofitar els aliments frescos que per raons comercials es descarten de la cadena de subministrament alimentari.

Ubicat al vestíbul de la Lleialtat, el Cafè és un espai obert al barri i la ciutat que funciona de dilluns a divendres de 12 a 21 h i dissabtes de 12 a 14 h i de 16 a 21 h amb una oferta gastronòmica i cultural fonamentada en:

  • Plats saborosos de tendència vegetariana i de receptes del món elaborats amb productes frescos, de proximitat i temporada, procedents del comerç just i l’Economia Social i Solidària.
  • Càterings sostenibles de residu zero amb vaixella reutilitzable.
  • Esdeveniments temàtics de cuines del món per tastar la seva gastronomia i establir vincles a través del menjar.