Llum a l'aparcament dels jardins del Port Romà

19/11/2020 - 14:45

Marina. Per il·luminar quan es fa fosc el carrer que creua els jardins del Port Romà, s'hi han instal·lat una desena de punts de llum.

Per il·luminar quan es fa fosc el carrer que creua els jardins del Port Romà, s'hi han instal·lat una desena de punts de llum. Aquest vial és prou transitat de nit, tant a peu com pels vehicles hi aparquen a banda i banda. Per fer-lo segur des de tots els punts de vista, calia posar-hi fanals i, des de fa uns dies, ja estan instal·lats i funcionant.

S’hi han instal·lat 10 punts de llum de forma unilateral, és a dir, que els fanals estan plantats a un costat (el més proper al carrer del Foc), però les llumeneres, situades a una alçària de 5,7 metres sobre el passeig, l’il·luminen igualment a banda i banda. La potència total d’aquestes 10 llumeneres, amb tecnologia led de baix consum, és de 460 W.

El veïnat de la Marina feia temps que reclamava la il·luminació d’aquest vial que, tot i que travessa els jardins del Port Romà, des del carrer dels Ferrocarrils Catalans fins al de la Mare de Déu de Port, és bàsicament un aparcament amb dues fileres de cotxes en bateria a banda i banda. El pas per la zona i l’accés a aquests vehicles és força més segur amb aquest enllumenat nocturn ara implantat.