Dimarts 23, Consell de Barri de la Font de la Guatlla

18/02/2021 - 13:33

Participació. La sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina (18 h).

El Consell de Barri de la Font de la Guatlla es reuneix dimarts 23 de febrer a les 18 h al Saló de Plens de Sants-Montjuïc. Per prevenir el contagi de la covid-19, la sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina.

Ordre del dia:

 1. Benvinguda i informació del regidor.
 2. Premis Sants-Montjuïc.
 3. Retorn a demandes de la Comissió de Seguiment:
  1. Grup de treball de mobilitat.
  2. Jocs infantils.
  3. Projectes d’inversió.
 4. Presentació del projecte de l’Institut Barcelona Esports.
 5. Torn obert de paraules.

Atesa la situació actual de pandèmia, per reduir la mobilitat i la interacció social, el Consell de Barri se celebra al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc i no s’hi pot assistir presencialment: per participar, us hi heu de connectar en directe a través del vídeo que trobareu en aquesta pàgina.

Per seguir el Consell de Barri sense intervenir-hi en directe, trobareu la retransmissió en vídeo en aquesta mateixa pàgina que esteu llegint. La sessió té una durada màxima de dues hores.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat.