Montjuïc balla

18/09/2021 - 18:33

Cultura. El Castell de Montjuïc balla el 19 de setembre amb el festival de dansa MouJuïc. La pluja ha obligat a posposar els espectacles de dissabte a la tarda al diumenge al matí.

Diumenge 19 de setembre el Castell de Montjuïc acull la primera edició del festival de dansa MouJuïc. La pluja ha obligat a posposar els espectacles de dissabte a la tarda al diumenge al matí. Produït pel Castell de Montjuïc amb la col·laboració del Graner, centre de la creació del cos i del moment, aquest festival neix amb la voluntat d’apropar la dansa i les arts de moviment a tots els públics i d’incentivar la dimensió cultural del castell.

El programa de la primera edició del Moujuïc inclou quatre espectacles i dues càpsules escèniques. Es tracta de les peces ‘Cossoc’, un duet de dansa de carrer; ‘Residència0, una reflexió sobre la creació; ‘Roges, un recull de testimonis de la Guerra Civil que recupera les expressions artístiques de l’època, i ‘Tradere’, una peça fruit d’un procés d’investigació sobre la tradició des d’una mirada contemporània. A més, també es presenta la peça breu ‘In habit’ del Col·lectiu Symbiosi al Pati d’Armes. En total, tres espectacles al matí i tres a la tarda de diumenge.

Amb la intenció de facilitar la comprensió dels espectacles, hi ha una sessió d’introducció prèvia a les obres per tal d’afavorir una millor comprensió i experiència als espectadors.

Diumenge 19 de setembre
PROGRAMA ACTUALITZAT

Matí
10.30 h Obertura de portes: accés al recinte del castell.
11 h ‘Cossoc’ d’Anamaria Klajnšček i Magí Serra.
12.30 h ‘Residència 0′ del Col·lectiu Llego Tarde.

Tarda
17.30 h Obertura de portes.
18 h ‘Tradere’ de Laia Santanach.
19.15 h ‘20″‘ i ‘In Habit‘ del Col·lectiu Symbiosi al Pati d’Armes.
20 h ‘Roges’ de Miquel Barcelona.

Entrada de matí o de tarda: 3 € amb una consumició. Tot el dia: 5 € amb dues consumicions. La pluja ha obligat a ajornar la sessió de dissabte a la tarda a diumenge al matí. Qui no pugui venir, rebrà un correu electrònic per gestionar la devolució.

Una producció del Castell de Montjuïc ambla col·laboració del Graner, fàbrica de creació.