Pavimentació de l'inici del carrer de Vila i Vilà

03/12/2020 - 15:42

Completades les obres del nou col·lector en aquest tram, aquests dies es pavimenta de nou el carrer de Vila i Vilà des del passeig de Josep Carner fins al carrer de Palaudàries. El fresat i aglomerat asfàltic es duu a terme entre avui i demà, 3 i 4 de desembre. Es preveu l’obertura del carrer de Vila i Vilà abans del 14 de desembre amb tota la senyalització horitzontal ja pintada. Llavors, fins al dia 18, es faran els treballs de col·locació de panot al pas elevat de la cruïlla de Carreras amb Vila i Vilà.

La construcció d’un tram de col·lector sota el carrer de Vila i Vilà, entre Palaudàries i Carrera, i la posterior urbanització del carrer fins al passeig de Josep Carner, es completa aquest mes de desembre amb la pavimentació d’aquesta via.

Aquest dijous, 3 de desembre, es duu a terme el fresat de l’asfalt preexistent, sense afectacions importants de trànsit perquè aquesta part del carrer de Vila i Vilà ja està tallat. En el creuament amb el c. Carreras, es talla el carrer a determinades hores per minimitzar l’afectació a l’entrada i sortida de l’Institut Consell de Cent.

Del 14 al 18 de desembre, es faran treballs de col·locació de panot al pas elevat de la cruïlla dels carrers de Carreras (que estarà tallat al trànsit) i de Vila i Vilà ja reobert. Puntualment s’ocuparà la calçada del c. Palaudàries al costat Besòs de Vila i Vilà, per la col·locació d’aquests panots de la plataforma elevada, sense tallar la circulació.

La finalització de l’obra es preveu el 28 de desembre.