Obres de canalització a la Riera Blanca

10/08/2021 - 09:01

Obres. Obres de millora de les canalitzacions d’aigua a la cruïlla de la Riera Blanca amb la ronda Torrassa (L’Hospitalet de Llobregat) i el carrer d’Esteràs (Sants-Badal) fins al 16 d’agost.

La realització d’obres de millora de les canonades de la xarxa d’aigua a la cruïlla de la Riera Blanca amb la ronda Torrassa i el carrer d’Esteràs comportaran afectacions en la circulació per aquesta zona fronterera de Sants-Badal amb l’Hospitalet de Llobregat fins al 16 d’agost.

Les obres començaran al costat Besòs de la Riera Blanca ocupant un dels dos carrils de circulació existents fent necessari el pas alternatiu regulat per semàfors. Així mateix, el carrer d’Esteràs restarà tallat a Riera Blanca per la qual cosa només se’n podrà sortir per Carreras i Candi.

Seguidament, s’actuarà al costat hospitalenc de la Riera Blanca. De nou, s’ocuparà un dels dos carrils de circulació existents fent necessari altra vegada el pas alternatiu regulat per semàfors. Per la seva banda, es reobrirà la circulació a Esteràs.

Un cop acabada la instal·lació de les canalitzacions, s’asfaltarà tota la cruïlla tot reproduint l’operatiu de dividir en dos fases els treballs. Per tant, es pavimentarà primer el costat Besòs i després el Llobregat.

Es preveu que els treballs finalitzin el proper 16 d’agost.