Rases a Creu Coberta i Rector Triadó

30/03/2021 - 20:13

Hostafrancs. Les obres d'una nova línia elèctrica soterrada creuen la calçada del carrer de la Creu Coberta divendres 2/04 a l'altura de Rector Triadó, que també es creuarà l'endemà.

La rasa d'una nova línia elèctrica soterrada creuarà la calçada del carrer de la Creu Coberta aquest Divendres Sant, a l'altura del número 54. L'endemà, la rasa creuarà la calçada del carrer del Rector Triadó, en el seu inici, en paral·lel al passeig en què es transforma dissabte i diumenge el carrer de la Creu Coberta.

La construcció d’aquesta línia elèctrica soterrada obliga obrir una rasa a la calçada per creuar el carrer de la Creu Coberta a l’altura del número 54. S’hi mantindrà en tot moment un carril de circulació per sentit, però l’afectació al trànsit general i el tall dels carrils bus-bici hauria estat massa important en un dia feiner. També provocava inconvenients en un cap de setmana d’Obrim Carrers, quan el carrer esdevé passeig i, a més, justament en aquest punt, s’instal·la una terrassa.

És per això que la rasa a la calçada de Creu Coberta s’obre i tanca aquest divendres festiu (entre les 9 i les 18 h), mentre que dissabte ja es treballarà només a la calçada del carrer del Rector Triadó (entre les 8 i les 18 h). Diumenge les dues rases ja estaran cobertes i dilluns de Pasqua s’aprofitarà per fer la reposició del paviment en tots dos llocs.