Dimarts 24, Consell de Barri de Sants-Badal

19/11/2020 - 17:00

Participació. La sessió no serà presencial: podeu deixar-hi preguntes per escrit o connectar-vos-hi per videoconferència, i veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina (18 h).

El Consell de Barri de Sants-Badal es reuneix dimarts 24 de novembre a les 18 h al Saló de Plens de Sants-Montjuïc. Per prevenir el contagi de la covid-19, la sessió no serà presencial: podeu deixar-hi preguntes per escrit o connectar-vos-hi per videoconferència, i veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda regidor i informe de situació del barri.
  2. L’atenció social al barri de Sants-Badal.
  3. Valoració del projecte Obrim Carrers.
  4. Torn obert de paraules.

Atesa la situació actual de pandèmia, per reduir la mobilitat i la interacció social, el Consell de Barri se celebra al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc i no s’hi pot assistir presencialment: per participar, us hi heu de connectar en directe a través del vídeo que trobareu en aquesta pàgina. Si preferiu no intervenir a la videoconferència, també podeu deixar escrita la pregunta o intervenció afegint un comentari escrit en aquella pàgina fins a 24 hores abans de la sessió. Per poder formular aquestes preguntes cal tenir un perfil d’usuari a Decidim.Barcelona (crear-ho és molt fàcil).

Atès que el Consell de Barri té una durada màxima de dues hores, totes aquelles qüestions a les quals no es pugui donar resposta en aquest temps seran respostes per escrit amb posterioritat.

Per seguir el Consell de Barri sense intervenir-hi en directe, trobareu la retransmissió en vídeo en aquesta mateixa pàgina.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat.