Dimarts 2, Consell de Barri d'Hostafrancs

17/02/2021 - 19:52

Participació. La sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina (18 h).

El Consell de Barri d'Hostafrancs es reuneix dimarts 2 de març a les 18 h al Saló de Plens de Sants-Montjuïc. Per prevenir el contagi de la covid-19, la sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda i informació del regidor.
  2. Projectes d’inversió al barri.
  3. Presentació de l’enquesta d’Obrim Carrers.
  4. Premis Sants-Montjuïc.
  5. Procés participatiu sobre l’entorn de l’Estació de Sants.
  6. Presentació del Grup d’Afectats per Endesa a Hostafrancs.
  7. Calendari d’obres als carrers del barri.
  8. Torn obert de paraules.

Atesa la situació actual de pandèmia, per reduir la mobilitat i la interacció social, el Consell de Barri se celebra al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc i no s’hi pot assistir presencialment: per participar, us hi heu de connectar en directe a través del vídeo que trobareu en aquesta pàgina.

Per seguir el Consell de Barri sense intervenir-hi en directe, trobareu la retransmissió en vídeo en aquesta mateixa pàgina que esteu llegint. La sessió té una durada màxima de dues hores.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat.