Jornades de portes obertes als centres educatius

11/02/2021 - 10:45

Educació. Abans de la preinscripció escolar per al proper curs, escoles i instituts organitzen activitats per donar-se a conèixer a les famílies. Consulteu el calendari i apunteu-vos a les que us interessin.

Abans del període de preinscripció escolar per al proper curs, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer-ne el funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

Diversos centres educatius ja han començat a fer aquestes jornades de portes obertes. Enguany, les preinscripcions es faran del 15 al 24 de març de 2021 al segon cicle d’infantil i primària, i del 17 al 24 de març a l’ESO.

En totes aquestes visites, que es fan amb grups més o menys reduïts per garantir les mesures contra el contagi de covid-19, cal reservar dia i hora per acudir-hi. Es pot consultar en un sol web les dates i horaris de totes les jornades de portes obertes, amb adreces i formularis de contacte, perquè les famílies puguin conèixer el funcionament de cada centre, els serveis que ofereixen i el projecte o caràcter propi de cadascun.