Els guanyadors han estat els següents:
- Premi a la qualitat gastronòmica: Alapar, al carrer de Lleida (el Poble-sec), per “ser un local avantguardista i d’alta gastronomia que representa la ciutat més cosmopolita”. Alapar és el projecte de Jaume Marambio i Vicky Maccarone, que el defineixen com una izakaya mediterrània, amb producte d’aquí cuinat amb tècniques asiàtiques.
- Premi a la integració en el barri: Quimet d’Horta, per “ser un local gairebé centenari, referent i centre de gravetat del barri”.
- Premi al local notori o innovador: Roots & Rolls, a l’Eixample, per “la singularitat del seu concepte i la capacitat de transferir a l’espai alegria, creativitat i sabors asiàtics”.
A més, s’han atorgat dues mencions honorífiques: al Cafe del Centre i a Pere Chias, restaurador i president del Gremi de Restauració durant nou anys.
El premi a la sostenibilitat ha estat per al restaurant La Forquilla, a l’Eixample.