Per una Festa Major antimasclista

17/08/2021 - 20:23

FM Sants. Durant la Festa Major de Sant hi haurà un Punt d’atenció i assessorament per prevenir les agressions masclistes.

La Festa Major de Sants 2021 compta entre el 24 i 28 d'agost amb un Punt Lila d'informació i assessorament per prevenir les agressions masclistes: el trobareu a l'esplanada situada rere l’antiga fàbrica dels Germans Climent, junt a l'escenari dels Castellers de Sants.

L’objectiu és prevenir els possibles casos d’assetjament sexual i atendre i assessorar les persones que pateixin violències masclistes durant la festa major.

El punt constarà d’un espai per oferir una atenció acurada a aquelles persones que volen rebre informació i assessorament o bé han patit algun tipus de violència. El punt d’informació comptarà amb material amb les recomanacions necessàries d’actuació davant de casos de violència masclista.

El Punt Lila funcionarà el 24 d’agost de 21 a 0.30 h i del 25 al 28 d’agost de 22 a 0.30 h.

A la Guia del bon tracte que va publicar el Circuit Territorial de Sants-Montjuïc contra la Violència Masclista trobareu també totes les respostes i recursos professionals disponibles a Sants-Montjuïc.