Renovació de canonada als carrers 6 i K

07/06/2021 - 15:09

Obres. Els treballs de canalització duraran 4 mesos i afectaran la circulació al tram dels carrers 6 i K comprès entre el carrer D i l'Hotel Alfa Aeroport.

Les obres de construcció d'una nova canonada de transport d’aigua a la Zona Franca avancen i aquest mes de juny entren en una nova fase de treball centrada en el tram dels carrers 6 i K comprès entre el carrer D i el carrer major i el pont de Mercabarna. Les obres comencen el 7 de juny i tindran una duració de 4 mesos fins a finals de setembre.

Les obres es divideixen en dues fases. En la primera s’actuarà en el tram del carrer 6 comprès entre el carrer F i el carrer D. Seguidament, els treballs continuaran a la cruïlla del carrer 6 amb el D fins a l’Hotel Alfa Aeroport que queda en el carrer K tot just després del carrer Major i el pont de Mercabarna.

Amb vista a minimitzar els efectes sobre l’accessibilitat a Mercabarna i a les naus industrials de la zona, les actuacions a les cruïlles amb els carrers transversals es deixaran pel mes d’agost.

Durant l’execució de cada una de les fases, es tallaran dos carrils de circulació en sentit muntanya, habilitant-se un dels carrils en sentit mar en direcció contrària per poder donar pas als dos sentits de la circulació.

Així mateix, degut a les obres, la parada de bus número 844, de les línies 109, N1 i PR04, es traslladarà uns metres d’acord amb les indicacions de TMB.

En finalitzar cada fase, es reposarà l’aglomerat de la calçada, es reinstal·larà la senyalització horitzontal i es recuperaran els carrils de circulació habituals.