Obres per noves canonades d'aigua al passatge de Badal

29/04/2021 - 12:57

Sants-Badal. Entre el 3 de maig i el 7 de juny, el passatge es tallarà al trànsit en dies feiners de 8 a 18 h: només hi podran passar els vehicles del veïnat, de serveis i d'emergències.

Del 3 de maig al 7 de juny, el passatge de Badal, entre els carrers de Begur i de Sugranyes, es tallarà al trànsit en dies feiners de 8 a 18 h: només hi podran passar els vehicles del veïnat, de serveis i d'emergències. El motiu són unes obres de renovació de la xarxa d'Agbar de distribució d'aigua potable.

L’actuació consisteix a realitzar una nova canalització, amb dues canonades soterrades de 100 i 150 mm de diàmetre, per la vorera de la banda mar del passatge de Badal, entre els carrers de Begur i de Sugranyes.

Aquest passatge és de plataforma única, però compta amb un carril de circulació en sentit Llobregat. Mentre es treballi en aquestes obres, l’accés quedarà limitat al pàrquing i al taller que hi ha, a més dels vehicles d’emergència. La resta del trànsit es desviarà pel carrer de Pavia a la cantonada amb el de Begur. També es restringeix l’aparcament al carrer de Begur, per poder ubicar-hi les eines i materials de la pròpia obra.