Un cartell que transmet les ganes de Festa Major

17/08/2021 - 20:30

Festa Major. La imatge de la Festa Major de Sants 2021 ha estat seleccionada pel jurat entre les més de 40 obres presentades al 25è concurs de cartells de la Festa Major.

El cartell de la Festa Major de Sants 2021 és obra del dissenyador hospitalenc Enrique Molina. La imatge de la festa major ha estat seleccionada pel jurat del 25è concurs de cartells de la Festa Major en una edició en què s'han presentat un total de 41 obres. Totes es podran veure en una exposició a l'atri de la Lleialtat Santsenca del 23 d'agost al 4 de setembre.

Sobre el cartell

En crear l’acolorida imatge de la Festa Major de Sants d’enguany, l’autor ha volgut transmetre-hi les ganes compartides pels santsencs i santsenques de sortir del context de la pandèmia de covid-19 per poder gaudir d’unes festes com les d’abans i com les que vindran. Unes festes que incloguin tothom i que ajudin a encarar el futur amb optimisme.

L’artista ha incorporat al cartell diversos personatges de les colles de cultura popular del barri, com ara els diables, els castellers o els Gegants de Sants (la Xinxa i el Xava). També hi ha afegit diversos edificis emblemàtics com la Lleialtat, una xemeneia fabril i una torre-far típica del Parc de l’Espanya Industrial.

Sobre l’autor

El dissenyador Enrique Molina té 37 anys i viu a l’Hospitalet de Llobregat. Darrerament, ha estat el guanyador de diversos concursos de cartells de festes majors com la de les Corts o la Marina (2019), i de la festa de Sant Medir (2020). La seva obra ha estat seleccionada en dues ocasions a la mostra d’il·lustració del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya.