Suma quilòmetres per la diabetis!

25/09/2020 - 13:43

Hostafrancs. Des de la Festa Major fins al Dia Mundial de la Diabetis, apunta't a aquest repte solidari per contribuir a la recerca sobre la diabetis.

La Fundació DiabetesCERO, en col·laboració amb Fem Hostafrancs, Sants 3 Ràdio i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, proposa un repte virtual al veïnat coincidint amb la Festa Major d’Hostafrancs per impulsar la investigació sobre la diabetis: es tracta de sumar quilòmetres caminant, corrent, nedant o anant en bicicleta.

Pots apuntar-t’hi de manera individual (6 €) o en grup (5€). Només cal que t’hi inscriguis i comencis a fer quilòmetres al barri. Aquest repte finalitzarà el 14 de novembre.

Per participar-hi:

Aquesta proposta saludable i solidària contribueix a la investigació sobre la diabetis, que és una malaltia que afecta prop del 14% de la població a Espanya, el que equival a més de 5,3 milions de persones. Malauradament, la diabetis és una malaltia greu i nombrosa, però també molt desconeguda per gran part de la societat. Per això, la sensibilització i la visibilització és tan important, i la investigació i l’educació diabetològica són dos factors de vital importància.