L’Institut de Cultura de Barcelona torna a unir forces amb el Districte de Sants-Montjuïc, l’Associació de Comerciants del Poble-sec Paral·lel, la xarxa de bars i restaurants Menja’t i Eat Street Barcelona, entre d’altres agents, per crear un punt de trobada entre la cultura i la gastronomia a la plaça de Margarida Xirgu en el marc del festival Grec. De moment, busquem restaurants del Poble-sec amb energia, cor, creativitat i nivell per portar les taules dins la plaça.
Les dates d’aquesta proposta de fusió del Grec Montjuïc amb la restauració del Poble-sec són: de dimecres a diumenge, dies 29/06-2/07, 6-9/07, 13-16/07 i 20-23/07. Els horaris estan pendents de confirmar:
• Dimecres i dijous, de 18.30 a 0 h.
• Divendres i dissabtes, de 18.30 a 1 h.
A la plaça hi haurà 40 taules de 4 persones + taules altes + taules per a grups, a més d’un punt d’aigua, un contenidor isotèrmic, un contenidor de magatzem i electricitat. Els restaurants seleccionats hauran de cobrir una part del cost de producció i muntatge amb 100 €/dia. L’any passat, a la primera edició del Grec al Sec, cada restaurant va vendre una mitjana de 400 racions a la setmana, a banda de beneficiar-se de la promoció durant tota la campanya de comunicació i dins la plaça.
Les candidatures es poden presentar fins al 10 d’abril a través d’aquest formulari en línia. Els participants seran escollits per un jurat independent que assignarà punts en funció de:
⇨ Proposta gastronòmica (fins a 10 punts).
⇨ Presentació de la marca (fins a 10 punts).
⇨ Sostenibilitat, ecologia i km0 (fins a 10 punts).
⇨ Experiència prèvia en esdeveniments gastronòmics (fins a 5 punts).