Dijous 25, Consell de Barri de Sants-Badal

18/02/2021 - 12:44

Participació. La sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina (18 h).

El Consell de Barri de Sants-Badal es reuneix dijous 25 de febrer a les 18 h al Saló de Plens de Sants-Montjuïc. Per prevenir el contagi de la covid-19, la sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda i informació del regidor.
  2. Retorn del projecte Cartografia del Barri de l’associació Xera.
  3. Projecte de dinamització de Sants-Badal.
  4. Presentació del projecte del Col·lectiu Horta Juan de Sada.
  5. Presentació de l’enquesta Obrim Carrers.
  6. Premis Sants-Montjuïc.
  7. Torn obert de paraules.

Atesa la situació actual de pandèmia, per reduir la mobilitat i la interacció social, el Consell de Barri se celebra al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc i no s’hi pot assistir presencialment: per participar, us hi heu de connectar en directe a través del vídeo que trobareu en aquesta pàgina.

Per seguir el Consell de Barri sense intervenir-hi en directe, trobareu la retransmissió en vídeo en aquesta mateixa pàgina que esteu llegint. La sessió té una durada màxima de dues hores.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat.