Taller 'Fermentats, conserves i envinagrats'
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dilluns excepte 20 maig |
de 16.45 h a 18.45 h |
Entrada general: 71.83 €
Més suplement: 30 € |
Cal inscripció prèvia Places limitades
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Centre Cívic Pati Llimona
- Adreça:
- Carrer del Regomir, 3
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- el Barri Gòtic
- Població:
- Barcelona
Prof.: Muntsa Holgado (Cuinant Cultures)
Els fermentats són el millor amic de la microbiota, aprèn-ne els principis bàsics i a combinar-los perquè els puguis introduir fàcilment a la teva dieta habitual (kimchi, xucrut, kombutxa, tempeh, formatge vegà). També farem conserves, cervesa de gingebre i tepache, envinagrats i xútneis, i olis aromàtics, per tenir a l'abast els productes de temporada durant tot l'any.