El parc de Monterols és un espai verd recollit situat en un pendent que s'enfila fins als 121 m. El fort desnivell determina el seu traçat, li confereix una gran personalitat i ha permès crear racons envoltats d'una vegetació molt frondosa.

Diferents camins de sauló ens condueixen fins al cim del turó, des d’on es pot contemplar una vista molt bonica sobre Barcelona. L’itinerari és circular i sovint comunica les diferents zones del parc. A banda i banda, grans arbres i importants masses arbustives fan possible que aquest espai verd quedi completament aïllat dels edificis. Tant, que el primer que sentim tan bon punt hi entrem és el refilet dels ocells, i la sensació de ser lluny de la ciutat.
Les terrasses són freqüents i converteixen en pla un terreny que no ho és. Arreu hi ha espais de descans, amb bancs per seure-hi i bona ombra. N’hi ha que tenen un encant especial, com el que està presidit per una alzina surera amb la capçada estesa damunt dels bancs. És un lloc recollit, per estar-hi tranquil.

Titularitat:
Centre públic

Horaris

Adreça:
C Muntaner, 450
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona