Activitat 'Nutrició sostenible: escabetx d'ahir i d'avui'
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
a les 12.00 h |
Entrada Gratuïta
+ 6 € suplement |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Centre Cívic Vil·la Urània
- Adreça:
- Carrer de Saragossa, 29
- Districte:
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barri:
- el Putxet i el Farró
- Població:
- Barcelona
La tradició de preparar peix en escabetx té profundes arrels en diverses cultures culinàries. Gràcies a una combinació de diversos ingredients amb àcid, aquest mètode no només realça el gust del peix, sinó que també ha servit sempre com a tècnica de conservació. En aquest taller descobrirem com la versatilitat d'aquesta preparació ha contribuït a la seva popularitat al llarg del temps.
A càrrec d’Anna Bozzano, d’El Peix al Plat