Participa a l’experiment col·laboratiu virtual sobre activitats científiques

27/10/2020 - 11:17

S'adreça a tots els públics a partir de 14 anys i, a més, pel fet de superar totes les etapes i arribar fins al final participaràs en un sorteig de 25 invitacions per a dues persones al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

El programa Barcelona Ciència, amb la col·laboració de La Mandarina de Newton, ha posat en marxa un experiment col·laboratiu virtual a través del qual podràs dir la teva sobre qüestions com aquestes i molts altres aspectes dels esdeveniments científics de la ciutat

T’interessa la ciència? Quins temes són els que més t’apassionen? Tens en compte les activitats de divulgació quan fas plans pel cap de setmana? Quant saps de la ciència que s’amaga als carrers de Barcelona? El programa Barcelona Ciència, amb la col·laboració de La Mandarina de Newton, ha posat en marxa un experiment col·laboratiu virtual a través del qual podràs dir la teva sobre qüestions com aquestes i molts altres aspectes dels esdeveniments científics de la ciutat.

L’experiment és alhora una activitat divulgativa i de lleure en si mateixa, que compta amb un sistema de ludificació i una sèrie de píndoles d’informació que desvelen alguns dels secrets científics de Barcelona. S’adreça a tots els públics a partir de 14 anys i, a més, pel fet de superar totes les etapes i arribar fins al final participaràs en un sorteig de 25 invitacions per a dues persones al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Participa en aquest experiment col·laboratiu i contribueix a trobar noves maneres d’innovar en l’aproximació de la percepció en temes de ciència!

Més informació