Recuperem la memòria dels habitatges del districte

16/09/2022 - 10:13

El Centre Cívic Can Castelló acull, del 12 al 30 de setembre l’exposició “Memòria de l’habitatge a Sarrià-Sant Gervasi”, una mostra per recuperar la tipologia d’habitatges poc coneguts del districte.

El dijous, 22 de setembre, a les 18 hores, podreu gaudir d’una visita guiada i col·loqui a càrrec de la Taula de Memòria del Districte de Sarrià – Sant Gervasi. Durant la visita, es recuperarà la memòria de tipologies d’habitatge poc conegudes i presents en l’imaginari actual dels barris de Sarrià – Sant Gervasi a través de fotografies i reflexions. Duran a terme la visita l’historiador Jesús Mestre i l’arquitecte i veí del Districte, Joaquin Soler.

La impulsora de la iniciativa, la Taula de Memòria, vol donar visibilitat a la diversitat de maneres d’habitar el territori que han existit en la seva història i com es vinculen en el present.

Es tracta d’una activitat codissenyada per la Regidoria de Memòria Democràtica i la Taula de Memòria del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, amb la participació de l’Arxiu del Districte, el Taller d’Història de Sarrià i veïns i veïnes a títol individual.

La Taula de Memòria és un espai de trobada i participació oberta al veïnat i les entitats, on es pot conèixer i impulsar iniciatives memorials al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Si voleu participar-hi o rebre més informació, contacta amb el següent e-mail: dsptsarriasg@bcn.cat