Convocades les Comissions Consultives de Sarrià – Sant Gervasi

23/09/2022 - 10:49

Dimarts, 27 de setembre, a les 18.00 h i a les 19.00 h, se celebraran les dues comissions consultives del Districte a la sala de plens i es podran seguir també en línia.

Ateses les característiques de la sala i l’aforament de la mateixa, està prevista l’assistència presencial tant dels veïns i veïnes que ho desitgin com dels membres conselleres i consellers de la Comissió.

Les sessions seran retransmeses en línia a través de la pàgina web del Districte  o bé a través de l’enllaç del canal youtube en el qual les ciutadanes i els ciutadans que vulguin intervenir, podran fer-ho a través de la mateixa plataforma ja que estarà habilitada la possibilitat de fer comentaris en directe.

Si necessiteu intèrpret en llengua de signes o mesures de suport a la comunicació oral, us preguem ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables, per fax: 93 291 65 11 o bé correu electrònic: regidoriasarriasantgervasi@bcn.cat

Dimarts, 27 de setembre

Comissió Consultiva de Drets Socials, Cultura, Ecologia, Urbanisme i Mobilitat a les 18.00 hores.

Comissió Consultiva d’Esports, Educació, Innovació, Promoció Econòmica, Seguretat i Relacions Institucionals a les 19.00 hores.

Podeu consultar els punts de les ordres del dia al document adjunt.