Biblioteca de Sabers

07/12/2022 - 13:07

El Districte de Sarrià - Sant Gervasi, juntament amb Nexes Interculturals i amb la col·laboració de la Fundació Putxet, organitzen un espai per compartir els coneixements i històries personals i per viure la diversitat. L’activitat tindrà lloc dissabte, 17 de desembre, de 11.00 a 14.00, al Teatre de Sarrià i està recomanada per a majors de 12 anys.

A la ‘Biblioteca de Sabers’, quatre persones migrades compartiran els seus sabers a través d’activitats en format taller de 30 minuts. Aquestes persones-llibre s’han format prèviament per desenvolupar el seu llibre de sabers a compartir.

Les persones assistents a l’esdeveniment seran persones-lectores que tindran l’oportunitat de participar en 2 tallers, com a màxim, i entrar en diàleg amb les persones-llibre. Alguns dels tallers són de cuina, música i dansa, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta activitat és oferir a persones migrades i refugiades la possibilitat de compartir els seus coneixements, sabers i històries personals amb les persones de la comunitat local; i a la vegada, oferir un espai per a experimentar la riquesa que ens aporten les persones migrades a les comunitats d’arribada i desenvolupar l’empatia cap a la diversitat, trencant estereotips i prejudicis i fomentant la no discriminació.

La jornada s’emmarca a les Jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’ que durant el mes de novembre i desembre, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi organitza juntament amb el grup d’entitats de Justícia Global del districte.