Vine a celebrar la reurbanització del passatge de Marimon!

13/12/2023 - 08:39

Diumenge, 17 de desembre, a les 11.00 h, inaugurem el nou passatge amb el veïnat. Hi haurà taller per a infants i música i xocolatada per a tothom.

El passatge de Marimon, un petit carrer al barri de Sant Gervasi – Galvany que connecta la travessera de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, s’ha transformat en un espai que fomenta el lliure moviment de les persones. Per celebrar-ho, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi ha organitzat un acte obert al veïnat.

La inauguració serà diumenge, 17 de desembre, d’11.00 a 13.00 h. Hi haurà animació amb el musical ‘Karibu’. de Carles Kubers, taller de pintura per a infants i xocolatada amb melindros per a tothom.

Què s’hi ha fet?

Les obres del passatge de Marimon, que es van iniciar a principis d’enguany, han permès passar d’un carrer de secció de plataforma segregada amb dues voreres estretes a una via amb prioritat per a vianants de plataforma única.

Amb la nova ordenació del passatge, s’ha pacificat el trànsit rodat, s’ha retirat l’estacionament de vehicles (cotxes i motos) i s’han reubicat els contenidors d’escombraries a altres carrers de l’entorn. També s’han executat millores en el sistema de clavegueram, s’ha renovat l’enllumenat, s’ha instal·lat la xarxa de telecomunicacions i s’han plantat arbres en escocells.