La Mostra Solidària del Farró arriba a la dotzena edició

11/12/2023 - 11:29

Tindrà lloc dissabte, 16 de desembre, de 10.00 a 20.00 h, a la plaça de Sant Joaquim i al carrer de Septimània. L'objectiu és recollir aliments, roba i productes nadalencs, entre altres, per donar als serveis i entitats socials del barri. Hi haurà les tradicionals paradetes, música i ball, entre altres activitats.

L’activitat està organitzada per l’Associació de Veïns i Comissió de Festes del barri del Farró, que vol destacar els seus tres valors principals: la solidaritat, l’amistat i la tasca social.

L’organització convida tothom a col·laborar-hi, bé comprant a les paradetes o fent arribar productes per al seu repartiment com, per exemple, roba d’hivern, mantes, sacs de dormir,  aliments, productes d’higiene personal, productes típics de Nadal, targetes de transport (T-casual) o joguines noves. Trobareu més idees al cartell adjunt.

Les aportacions es repartiran la setmana després de la festa entre el centres de serveis socials del Districte i diverses entitats del barri. En són un exemple: la Fundació Putxet, que treballa per la inserció de persones joves nouvingudes en risc d’exclusió social, l’entitat Mujeres Latinas Sin Fronteras, que dona suport a dones migrants, i Assís Centre d’Acollida, que dona a oportunitats per viure, aprendre i treballar a persones sense llar.

Aquesta és la programació de la XII Mostra Solidària del Farró :

Al carrer de Septimània (tram entre els carrers de Saragossa i Vallirana)

  • Parades al carrer de diverses organitzacions del barri: Bolboreta, Ibon sweet home, Sembra art, Fundació Putxet, Escola Concepcionistes Barcelona, Ana gelabert, AFA Concepcionistes,  Mujeres Latinas Sin Fronteras, Assís centre d’acollida, Marea pensionista SSG, Xocoriol, Escola Lys, Coopelia, Roser busquets, Xarxa de Dones Cosidores,  Diables Farrófoc, Sweet Gretta’s, Hilo verde, Diari el jardí i Espai jove Casa Sagnier.

A la plaça de Sant Joaquim

Actuacions a l’escenari:

  • 10.30 h Associació Tai Chi Taoista
  • 11.00 h Escola Concepcionistes de Barcelona
  • 12.15 h Escola Lys
  • 13.00 h Timbalys i Tabalers FarróFoc
  • 16.30 h Grup Shiba, Bollywood
  • 17.00 h Grupo Senzala, capoeira
  • 17.30 h Entrega de premis del 13è Concurs de Fotografia del Farró, David Moragas
  • 17.45 h Sorteig FarróFoc
  • 18.00 h Concert Ganzinellis
  • 19.00 h Fi de festa amb Perrocker i DJ Muerta Sánchez

Durant les actuacions del migdia, hi haurà vermut solidari. També a la plaça, trobareu el punt de recollida d’aportacions.

Afectacions al trànsit de la zona

La celebració de la Mostra comportarà restriccions de la circulació als voltants de la plaça de Sant Joaquim, al carrer de Septimània i al carrer de Vallirana. Podeu consultar el detall a l’avís adjunt. El veïnat té garantit l’accés als pàrquings.