El Casal de Barri Espai Putxet organitza un cinefòrum per reflexionar sobre la salut mental

12/01/2024 - 11:19

Dimarts, 16 de gener, a les 17.00 h, es projecta el curtmetratge 'Criden el meu nom', creat per Oriol Aubets i Aina Ripol, en col·laboració amb el Centre de Formació i Prevenció Maresme. L'entrada és lliure.

Organitzada conjuntament amb el Fòrum Salut Mental i Addiccions i el Casal de Barri Espai Putxet, la iniciativa té l’objectiu de fomentar la reflexió i la sensibilització sobre la salut mental, així com lluitar contra l’estigma associat.

El curtmetratge està protagonitzat per joves usuaris del CFP Maresme, que conviuen amb una problemàtica de salut mental, i és una producció conjunta de Gravitó Films, La Teatral i CFP Maresme

Després de la projecció, que serà bilingüe en català i castellà, hi haurà un col·loqui per compartir impressions, preguntes i reflexions sobre el tema. Hi participaran membres del Grup CHM Salut Mental, de l’equip de l’Associació Alba i estudiants de diversos centres educatius.

Per a més informació adreceu-vos al Casal de Barri Espai Putxet, al carrer de Marmellà, 13, o per telèfon al 93 418 60 35.