Èxit de la inauguració del Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona

04/07/2024 - 12:41

La sisena edició del festival `La Gran Pantalla´ va arrancar dimarts 2 de juliol amb la projecció als Cinemes Girona de la pel·lícula `Empieza el baile´.

La cerimònia inaugural prèvia va comptar amb la presentació del cicle per part del seu director, Alfredo Cohen, i del regidor de l’Ajuntament de Barcelona Lluís Rabell, que van celebrar que la ciutat tingués un espai ja consolidat de reflexió, diàleg i connexió per al públic de més edat.

El festival, que tindrà lloc entre el 2 i el 7 de juliol, inclourà com en les edicions prèvies, pel·lícules que aborden noves mirades sobre el fet de ser i fer-se gran, analitzant un procés individual i col·lectiu que avarca temes com la soledat, la sexualitat, la bretxa digital, les relacions intergeneracionals, etc.

A més de la projecció de llargmetratges, `La Gran Pantalla´ inclou tres sessions de curtmetratges en competició, l’entrega dels guardonats suposarà el punt i final del festival, juntament amb el lliurament del premi homenatge a Josep Maria Pou, per la seva trajectòria en el món del cinema, el teatre i la televisió.

El 7 de juliol, últim dia del cicle, tindrà lloc una programació especial per al públic familiar, amb la projecció de vuit curts de cinema clàssic d’animació.

Com a activitats complementàries `La Gran Pantalla’ proposa, entre d’altres, projeccions especials en centres cívics i en escoles.

No us perdeu la programació completa i reserveu les vostres entrades a www.lagranpantallafestival.com

El cinema com a eina de canvi i conscienciació

El Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona és un projecte de l’entitat elParlante en col·laboració amb el departament de promoció de les Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona. La Gran Pantalla vol potenciar el cinema com a eina de diàleg, reflexió i transformació social al voltant dels imaginaris que la societat perpetua sobre les persones grans.