Afectacions al passeig de la Bonanova per les obres de la nova Biblioteca de Sarrià

09/07/2024 - 12:04

Del 22 de juliol al 6 d'agost, en el tram entre el carrer Major de Sarrià i el nou equipament de la plaça de Sarrià, s'ocuparà la banda muntanya de la calçada i es deixarà un carril per a cada sentit de circulació per la banda mar. A més, es tallarà el carrer de Salvador Mundi, entre el de la Mare de Déu de Núria i la Via Augusta.

Les actuacions corresponen a la urbanització de la vorera del pg. de la Bonanova núm. 119-121 a la pl. de Sarrià núm. 1-4 i a la canalització de serveis informàtics per al nou equipament de la plaça de Sarrià. La canalització transcorrerà pel costat muntanya del passeig de la Bonanova, creurà la calçada a l’altura del núm. 116 i continuarà pels carrers Menor de Sarrià, de la Mare de Déu de Núria, de Salvador Mundi i la vorera Llobregat de la Via Augusta.

S’afectarà la circulació a dos punts del barri de Sarrià, el passeig de la Bonanova i el carrer de Salvador Mundi, en les mateixes dates: del dilluns, 22 de juliol, al dimarts, 6 d’agost.

Afectació al passeig de la Bonanova

Del 22/7 al 4/8 s’ocuparà un carril i mig de la banda muntanya, i per la banda mar es deixarà un carril per cada sentit de la circulació. La circulació de vianants s’afectarà puntualment, quan calgui fer treballs en vorera. No s’afectarà el transport públic, es manté la parada 921 a la plaça de Sarrià de les línies 68, H4 i N7, així com la línia 130 i el Bus Turístic 101.

Els dies 5 i 6 d’agost s’executarà l’encreuament de calçada. Durant la primera jornada, es realitzarà el tram d’afecció als dos carrils centrals. Durant la segona jornada es realitzarà el carril mar restant.

Tall de trànsit al carrer de Salvador Mundi

També del 22/7 al 6/8 quedarà tallat el tram del carrer de Salvador Mundi, entre el carrer de la Mare de Déu de Núria i la Via Augusta.

Es garanteix l’accés al pàrquing del c. de Salvador Mundí, 13, a través del carrers Major de Sarrià i de Salvador Mundi. La sortida es farà pel carrer d’Euterpe, c. de l’Hort de la Vila i Via Augsta.

No s’afectarà la sortida del pàrquing públic de B:SM Porta de Sarrià, el qual es realitzarà directament cap a Via Augusta.