Barcelona Districte Cultural torna a Sarrià – Sant Gervasi

01/09/2020 - 13:50

Es reprogramen els espectacles de l'edició primaveral del Barcelona Districte Cultural que es van suspendre a causa de la covid-19. El 7 de setembre, al Centre Cívic Vil·la Urània es projectarà una pel·lícula d'animació dins del cicle Petit Cineclub. A més, aquest octubre el Centre Cívic Sarrià s'afegeix a la programació del Barcelona Acció Cultural.

Barcelona Districte Cultural reprograma les prop de 60 funcions que es van haver d’anul·lar el passat mes de març a causa de la covid-19. La represa de la programació es farà d’acord amb les recomanacions sanitàries vigents en cada moment:

  • Mesures de seguretat
  • Aforament màxim
  • A més, és imprescindible reservar les entrades per als espectacles

Al Centre Cívic Vil·la Urània es projectarà una pel·lícula dins el cicle Petit Cineclub:

La sessió estarà dinamitzada per Helena Moliné i Ernest Coma, que interpretaran la Milly Oncle i el Billy, que faran descobrir els espectadors la màgia del cinema.

El Centre Cívic Sarrià s’incorpora al Barcelona Districte Cultural

A l’octubre es posarà en marxa la vuitena edició del Barcelona Districte Cultural amb la incorporació de vuit nous equipaments, el Centre Cívic Sarrià n’és un.

A les propostes escèniques de teatre, dansa, circ i música, s’afegeixen projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure i el cicle de cinema documental musical, que s’ofereix en col·laboració amb el festival In-Edit.

El circuit d’espectacles gratuïts Barcelona Districte Cultural s’articula a través d’equipaments de barri, com casals o centres cívics, i té lloc dos cops l’any.