Avança la pacificació d’entorns escolars

13/07/2021 - 11:52

Obres. Aquesta setmana, s’han iniciat les obres de pacificació en quatre entorns escolars al districte de Sarrià-Sant Gervasi dins el projecte municipal de ‘Protegim les escoles’.

Aquesta setmana, s’han iniciat les obres de pacificació en quatre entorns escolars al districte de Sarrià-Sant Gervasi dins el projecte municipal de ‘Protegim les escoles’.

Aquesta setmana, s’han iniciat les obres de pacificació en quatre entorns escolars al districte de Sarrià-Sant Gervasi dins el projecte municipal de ‘Protegim les escoles’. Amb aquest programa, el Govern municipal vol donar resposta a les demandes ciutadanes de protegir prioritàriament els nens i nenes de la ciutat i fer de les escoles i el seu voltant un lloc segur i ple de vida. I, també, consolidar un model de ciutat on les escoles esdevenen punts neuràlgics i d’especial atenció a l’espai públic.

En aquesta nova etapa, hi hauran al nostre districte 3 punts diferents d’obres que pacificaran un total de 4 escoles i els seus voltants que s’afegiran als entorns ja pacificats de les escoles Poeta Foix i Pia Balmes ubicades al carrer de Balmes.

Escoles i accions d’aquest any:

  • Centres Educatius Projecte i SIL

Carrer de Mas Yebra entre el carrer de Lleó XIII i l’avinguda del Tibidabo; la cantonada de l’avinguda del Tibidabo amb el carrer de Mas Yebra; l’avinguda del Tibidabo entre els carrers de Roman Macaya i de Garcia Mariño; carrer de Roman Macaya entre l’avinguda del Tibidabo i el carrer de Lleó XIII.

  • Centre Educatiu Infant Jesús

– Travessera de Gràcia entre els carrers d’ Alfons XII i de Aribau; carrer de l’Avenir entre els carrers d’Aribau i de Dénia.

  • Centre Educatiu Nostra Senyora de Lurdes

– Carrer de Lincoln entre els carrers de Laforja i de Madrazo; carrer de Madrazo entre el carrer de Balmes i la Via Augusta.

A finals de l’any 2022, hi hauran un total de 155 escoles a Barcelona que tindran l’entorn pacificat. Al districte de Sarrià-Sant Gervasi, el proper any es pacificaran 5 entorns escolars:

  • Escola Orlandai
  • Centre Educatiu Canigó
  • Centre Educatiu Decroly
  • The Benjamin Franklin International School
  • OAK House

 

https://www.barcelona.cat/infobarcelona/ca/lentorn-de-4-centres-educatius-del-districte-es-pacificara-al-2021_1066957.html

https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/obres-a-lestiu-per-millorar-la-qualitat-de-lespai-public-i-els-serveis-de-la-ciutat-3_1086343