Cicle 'Empantallats' al Centre Cívic Vil·la Urània

12/04/2021 - 11:45

família. Dijous, 22 d'abril a les 19 h, començarà el cicle 'Empantallats' al casal infantil de Vil·la Urània, que comptarà amb sessions per a tota la família.

Dijous, 22 d'abril a les 19 h, començarà el cicle 'Empantallats' al casal infantil de Vil·la Urània, que comptarà amb 3 sessions per a tota la família.

A partir del dijous 22 d’abril, el casal infantil de Vil·la Urània oferirà un cicle de xarrades anomenat ‘Empantallats’ que comptarà amb 3 sessions diferents per a tota la família. En aquest cicle es tractaran temes i problemàtiques relacionades amb les pantalles i l’ús i abús que en fan els infants, adolescents i joves. Totes les sessions es duran a terme en línia a través de la plataforma Zoom.

  • Primera sessió (dijous, 22 d’abril, a les 19 h): ‘La família, el pilar de prevenció de l’ús de les pantalles’. Es parlarà dels factors de risc i de protecció relacionats amb l’ús de dispositius digitals, i s’informarà dels principals perills en el seu ús i les recomanacions en l’àmbit familiar.
  • Segona sessió (dimarts, 4 de maig, a les 19 h): ‘Com gestionen les joves les xarxes socials?’. A càrrec de la Laura Grau, creadora de contingut del Canal Malaia i Liliana Arroyo.
  • Tercera sessió (dimarts, 1 de juny, a les 19 h): ‘Videojocs i entreteniment en línia en l’era digital’. Els temes que es tractaran, principalment, són: l’ús, abús i addicció. També es donaran consells i pautes per a les famílies. A càrrec d’AIS (Atenció i investigació de socioaddiccions).

Les xerrades han estat muntades conjuntament amb el Punt d’Informació Jove de Casa Sagnier, i estan pensades per a professionals, infants i joves de 8 a 16 anys i les seves famílies.

Més informació